Feri's Sausages valmistaa käsityönä raakamakkaroita Helsingin Punavuoressa

Makkarat ja näiden mausteseokset valmistetaan alusta asti itse paikanpäällä, tarkoin valikoiduista raaka-aineista. Feri myös lupaaa rohkeita ja aitoja makuja ympäri maailmaa. 
#Feri#punavuori#raakamakkara#unkarilainen

Palkittuja makkaroita Helsingin sydämessä

Kävimme tutustumassa Feri´s Sausages- puotiin ja henkilökuntaan kuluneen viikon alussa, ja teimme pienen videopätkänkin haastatteluineen perustaja ja omistaja Ferenc Vilisicsistä.

Jo ovesta sisään astuessaan, voi vierailija tuntea hyppäävänsä pieneksi hetkeksi kokonaan pois Helsingin vilinästä tunnelmalliseen keski-eurooppalaiseen ruokaputiikkiin.

Melkein ensimmäiseksi Feri´s Sausagesta puhuttaessa, on meidän mainittava Stadin paras makkara -kilpailu vuodelta 2015. Tämä sympaattinen artesaani-makkaraa valmistava yritys voitti kilpailun kyseisenä vuonna, jo heti liiketoiminnan alkutaipaleella. Feri´s Sausages ei turhaan tätä titteliä saanut.

 

Secret sauce  

Kysyimme muun muassa, mikä on yrityksen niin kutsuttu "secret sauce", eli mikä tekee heistä yhden Helsingin parhaista raakamakkaran valmistajista? Sympaattinen Feri kertoi heidän menestyksensä takana olevan ainakin rehellisyys ja läpinäkyvyys. Ja mitäpä muuta kuluttaja voisi toivoakaan.

Kolbász

Puodin valikoima edustaa pääosin unkarilaista kolbász-raakamakkaraa, joka valmistetaan lihasta ja mausteista ja on jo sellaisenaan ruokaisa ja maultaan ensiluokkainen. Itse makkarat ja näiden mausteseokset valmistetaan alusta asti itse paikanpäällä, tarkoin valikoiduista raaka-aineista. Feri myös lupaaa rohkeita ja aitoja makuja ympäri maailmaa. Makkarat ovat myös gluteenittomia, ne eivät sisällä lainkaan jauhoja eikä lisäaineita. Makkarat tehdään 90 prosenttisesti suomalaisesta lihasta, sekä tietysti lisäksi rasvasta ja mausteista ja kuorena toimii luonnonsuoli.

Mekin saimme kuvausten päätyttyä mukaan kotona kokattavaksi maistiaiset, ja tulinen unkarilainen paprikamakkara, joka tuon nimenomaisen Stadin paras makkara- kilpailun pääpalkinnonkin pokkasi, saa täydet pisteet myös kotiraadeilta.

Emme Krustilla malta odottaa, että pääsemme julkaisemaan, millaisia herkullisia yhteistyön tuloksia on alkuvuoteen suunnitteilla.

Tutustu Krustin amerikkalaiseen Big-apple-brunssiin
Krusti kiittää! Liitämme sinut postituslistallemme!
Hupsista, jokin meni vikaan lomakketta lähettäessä.
Yhteystiedot
Krusti Foods Oy
info@krusti.fi
Ateriamme
Toimitus
Lupauksemme
Meistä
Tietosuoja
Ehdot
© 2020 Krusti Foods Oy. Tilaa kotiin laadukasta ja nopeasti valmistuvaa ruokaa.